Kohteet

E-farm® Kohteet


E-farm® Kohteet ovat todellisia esimerkkikohteita, joissa voi käydä paikan päällä tutustumassa ohjatuilla vierailukäynneillä. Kohteissa on toteutettu uusiutuvan energian investointeja ja niissä on pyrkimyksenä energiaomavaraisuus. Kohteissa pääset tutustumaan toteutettuihin ratkaisuihin investoinnin tehneen kohteen isännän tai emännän opastamana. Vierailun aikana sana on vapaa ja myös kuvaaminen on sallittua.

E-farm® Kohteet ovat maatiloja tai yrityksiä, jotka tuottavat ja hyödyntävät uusiutuvaa energiaa sekä tukevat toiminnallaan kestävää maataloutta. E-farm® Kohteilla on halu jatkuvaan kehittymiseen ja innovatiivisuuteen. Vierailukohteina ne ovat edustavia ja avoimia.

E-farm® Energiamatka


Jos haluat vierailla useammassa kohteessa yhdellä reissulla, sopiva ratkaisu sinulle on E-farm® Energiamatka. Matkan kohteet voivat olla E-farm® Kohteita tai myös muita energiaa tuottavia vierailukohteita. Matkan pituus ja vierailukohteet räätälöidään tarpeiden mukaiseksi. Vierailukohteet voivat edustaa useita eri energiamuotoja tai matkalla voidaan keskittyä vaikkapa yhteen energiamuotoon.

Näin varaat kohdekäynnin


Suora yhteys kohteeseen


Kohdekäynnin voit varata ottamalla suoraan yhteyttä haluamaasi kohteeseen (kohteen yhteystiedot kohteiden omilla esittelysivuilla). Valitse vasemmalla olevasta valikosta haluamasi kohde. Esittelysivun alaosasta löydät kohteen yhteystiedot.

E-farm® Asiakkuudenhallinan kautta


Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä:

E-farm® Asiakkuudenhallinta
Matti Arffman
+358 44 783 1700
matti.arffman[at]e-farm.fi
 
tai yhteydenottolomakkeellamme.
Tervetuloa kohdekäynneille!