♦ E-farm® Pellonpään tila, Pieksämäki

Pellonpään tila, Pieksämäki


Merja ja Jukka Mannisen isännöimän Pellonpään tilan sijaintipaikka on Pieksämäellä Etelä-Savossa. Pellonpäässä on sekä lypsy- että lihakarjaa. Lypsypuolelta löytyy noin 20 lehmää ja sonnien ja nuorkarjan pääluku on yhteensä noin 80.


Tila tuottaa uusiutuvaa energiaa aurinkosähköjärjestelmällä. Tule tutustumaan Pellonpään tilan energiaratkaisuun ohjatulle vierailukäynnille.

Aurinkosähköä tilan tarpeisiin


Tilalle on investoitu syksyllä 2012 aurinkosähköjärjestelmä, jonka nimellisteho on 6,75 kW. Järjestelmän kriittiset mitat:

  • 30 paneelia, pinta-ala yhteensä noin 48 neliötä.

  • Paneelit on jaoteltu kahteen ilmansuuntaan siten, että 10 paneelia on kaakkoon ja 20 lounaaseen. Näin sähköä syntyy aamusta iltaan.

  • Vuosituotto noin 5 500 kWh.


E-farm® Pellonpään tilan energiakaavio

Ohjattu vierailukierros Pellonpään tilalla


Tilan aurinkoenergiajärjestelmään ja toimintaan voi käydä tutustumassa ohjatulla vierailukierroksella. Kierroksen oppaana toimii tilan isäntäväki ja se kestää noin kaksi tuntia. Kierroksen aikana tarjotaan nokipannukahvit tilan pihapiirissä olevalla kodalla.

Tarkemman vierailuohjelman saat ladattua tästä: E-farm Pellonpään tila - esittelykierros

Voit varata vierailun ottamalla yhteyttä E-farm® asiakkuudenhallintaan tai suoraan tilalle. Tilan suorat yhteystiedot löytyvät alta.

Yhteystiedot


Jukka Manninen
+358 40 726 9930
jukkamanninen74[at]gmail.com
 
VIERAILUOSOITE
Hietamäentie 916
77110 Paltanen (Pieksämäki)
 

Näytä suurempi kartta