Uutiset

E-farm® Basic Maatilan Pellervon lukijoille

03.01.2014
E-farm® ja Maatilan Pellervo -lehti ovat sopineet yhteistyöstä, jonka myötä Maatilan Pellervo -lehden lukijat saavat käyttöönsä E-farm® Basic -laskentaohjelman koko vuodeksi 2014. Näin lehden tilaajat pääsevät tekemään itse laskelmia ja vertailemaan, mikä uusiutuvista energiamuodoista olisi omalla tilalla kannattavin. Yhteistyön myötä E-farm® Basicin saa käyttöönsä noin 16 000 Maatilan Pellervon lukijaa.

 

Maatilan Pellervo on maatilayrittäjän ammattilehti. Sen vahvuutena ovat asiantuntemus ja ajankohtaisuus. Lehti on kattava paketti täyttä ammattiasiaa maatila- ja maaseutuyrittäjille ja se kattaa maatalouden kaikki tuotantosuunnat. Peruslehteä täydentää Eläin-liite, johon kootaan keskitetysti kaikki kotieläintaloutta käsittelevät ammattiasiat. Lue lisää Maatilan Pellervon sivuilta.

Uusimmassa 2.1.2014 ilmestyneessä Maatilan Pellervo -lehdessä on artikkeli Iisalmessaa sijaitsevasta Itikan tilasta, joka on E-farm® Kohde. Lue lisää Itikan tilasta.

 

Lisäksi uusimman Maatilan Pellervon Eläin -liitteessä on laaja artikkeli suomussalmelaisesta Huutolan tilasta, joka on myös E-farm® Kohde. Lue lisää Huutolan tilasta.

 

Maatilan Pellervon -tilaaja:

Saat ohjelman käyttöön lehden tilaajanumerosi avulla. Lehden mukana sait neljän sivun liitteen, jossa opastetaan, kuinka saat ohjelman käyttöösi. Lataaminen tapahtuu tämän sivuston etusivun vasemmassa alareunassa olevaa E-farm® Basic -kuvaketta painamalla.